Хочу розпочати курс лазерної епіляції в Києві

Описание: Цены пакетов доступных на нашем сервере

gefas
gefas
С нами: 2 месяца 6 дней

Сообщение #1 gefas » Пт, 11 апреля 2025, 11:49

Дівчата, привіт! Дуже хочу зробити лазерну епіляцію, але ніяк не наважуся. Перечитала купу статей, але так і не зрозуміла, наскільки вона справді ефективна. Особливо хвилює питання, чи дійсно видаляє волосся "назавжди", бо ціни не маленькі. Живу в Києві, шукаю щось якісне, але без космічних цін. Може, порадите перевірені студії або клініки? І чи варто робити зараз, навесні, чи краще почекати до осені?

lattenasor
lattenasor
С нами: 16 дней

Сообщение #2 lattenasor » Пт, 11 апреля 2025, 11:50

я тебе дуже розумію, бо сама тягнула з цим роки два. Але минулої осені таки зважилася. Результатом задоволена на 100%! Головне – йти у студії, де використовують сучасні технології. Я робила ELOS-епіляцію, вона добре підходить і для світлого, і для темного волосся. Щодо сезону – весна цілком ок, головне, після процедур берегти шкіру від сонця (крем з SPF маст-хев). Зі студій мені подобається «EpiLaser» – там працюють на 3D лазерах, і дійсно безболісно. Якщо цікаво – можу накинути інсту або сайт. Вони є в кількох районах, я ходила на Нивки.

пігул
пігул

Сообщение #3 пігул » Пт, 11 апреля 2025, 11:52

Якщо робити курс – то волосся справді не росте дуже довго, в мене на ногах уже рік як гладенько, і тільки зараз подекуди щось пробивається. Але регулярно треба підтримувати. Ще важливо, щоб волосся було у фазі росту – тоді лазер краще спрацьовує, тому не пропускай сеанси.
З приводу ефективності – на руках і ногах взагалі супер, а от над губою знадобилось більше процедур. І обов’язково питай, який саме лазер використовують – сучасні апарати набагато м’якші, і після них майже немає подразнень.

ovonegx
ovonegx
С нами: 2 месяца 7 дней

Сообщение #4 ovonegx » Пт, 11 апреля 2025, 11:53

Дівчата, як приємно читати, що стільки позитиву! Я ще 2 роки тому пройшла повний курс у студії лазерної епіляції в Києві https://epilaser.com.ua/ua/ EpiLaser – можу сказати впевнено: це найкраще вкладення в себе. Я робила в Комфорт Тауні, у них там затишно, чисто, адміністратори – просто любов.
Плюс: вони працюють і з темним, і зі світлим волоссям – в мене якраз різні ділянки, і все гарно видалили. Обрала саме ELOS, бо боялася болю, а тут реально майже нічого не відчуваєш. А ще, якщо хочеш собі або комусь зробити класний подарунок – в них є подарункові сертифікати! Взяла такий подрузі на день народження – дуже вдячна була. Ціни – від 500 грн, є різні пакети.

gefas
gefas

Сообщение #5 gefas » Пт, 11 апреля 2025, 11:54

Ви мене реально надихнули. Я вже навіть на сайті EpiLaser глянула – все виглядає круто, зручно, і ціни адекватні. Напевно, запишусь на консультацію. До речі, хто робив – вас консультує майстер? Чи можна одразу на процедуру йти? І ще – як швидко видно перші результати? Бо в мене волосся темне, але не супер густе, цікаво, після скількох сеансів вже щось буде видно.

lattenasor
lattenasor

Сообщение #6 lattenasor » Пт, 11 апреля 2025, 11:54

Консультація в них безкоштовна, і дуже інформативна – мені пояснили все до деталей: про тип шкіри, фази росту волосся, скільки сеансів потрібно. Я після консультації одразу записалася на першу процедуру, зручно, що все в одному місці. Результат я побачила вже після другого разу – волосся почало рости повільніше і не таким щільним. Але щоб прям "вау", треба мінімум 4–6 процедур. У кожного по-різному, але з темним волоссям ефект зазвичай видно швидко.

пігул
пігул

Сообщение #7 пігул » Пт, 11 апреля 2025, 11:56

І не користуйся автозагаром чи солярієм перед лазером – це може знизити ефективність або спричинити подразнення.
До речі, в EpiLaser є ще знижки. А ось за сертифікат подарунковий на лазерну епіляцію вперше чую, розкажіть подробиці?

ovonegx
ovonegx
С нами: 2 месяца 7 дней

Сообщение #8 ovonegx » Пт, 11 апреля 2025, 11:57

Ооо, а як так? Я от серйозно кажу – сертифікат на лазерну епіляцію https://epilaser.com.ua/ua/podarochniy-sertifikat/ від EpiLaser – це топовий подарунок. Я ще й мамі та сестрі дарувала – всі задоволені. Можна обрати будь-яку суму – від 500 до 20 000 грн, і потім вже одержувач сам вибирає, які зони йому робити. Як на мене, то дуже круто!

gefas
gefas

Сообщение #9 gefas » Пт, 11 апреля 2025, 11:57

Ще раз дякую вам за таку підтримку! Я вже записалась на консультацію на наступний тиждень! Зроблю пахви для початку – якщо все піде добре, візьму курс. І точно візьму сертифікат для сестри на день народження, вона теж давно хотіла, але сумнівалася. Ви реально найкращі

lattenasor
lattenasor

Сообщение #10 lattenasor » Пт, 11 апреля 2025, 11:58

Ура, вітаю з першим кроком! Тримай нас у курсі, як все пройде! Це така класна інвестиція в комфорт і впевненість. І з сестрою гарна ідея – поділися потім її враженнями. До речі, не забувай пити багато води і добре зволожувати шкіру між процедурами – це теж допомагає лазеру краще працювати. Удачі тобі і м’якої шкіри без жодного волоска!

Название раздела: Пакеты и Цены
Описание: Цены пакетов доступных на нашем сервере

Быстрый ответ

Введите код в точности так, как вы его видите. Регистр символов не имеет значения.
Код подтверждения

Вернуться в «Пакеты и Цены»